Tuesday, 20 June 2017

YouthsToday

Assalamualaikum.
Need Sponsor? Click!
Busy betul baru first week masuk semester baru, dah ada assignment and project event yang kena handle. Assignment tu okay je nak buat, as long faham apa topic yang belajar and inshaAllah boleh jawab. Janji kena baca notes. Giteww je. 
Tapi, kalau project and event ni alahai lemah lutut oi. Lagi lagi bila kena pegang jawatan yang tinggi dalam event tu. Kena fikir pasal belanjawan semua, mana nak cari sponsor kan? Nak harap duit kita yang student ni, ala sedih gaklah sebenarnya. Nak kenakan bayaran dekat student lagi boleh tapi tak sampai ati kalau bawha RM5 tu oklah kot, tapi kalau dah mencecah atas RM10? Uish tak sampai hati tau! Kita as student ni pun kadang kadang tak cukup duit dalam poket nak makan, inikan lagi nak hulur duit as sumbangan or sponsor, betul tak?Ni aku nak share satu platform yang menyediakan pelbagai syarikat atau jenama ataupun keperluan yang korang perlukan untuk sponsor atau beri sumbangan dalam event mahupun projek korang! 
Sekarang, tak perlu risau macam dulu. Ke hulu ke hilir cari sponsor or orang yang sudi beri sumbangan bagi event ataupun project yang nak dijalankan. Semuanya jadi mudah dengan YouthsToday! Thanks YouthsToday sebab memudahkan kerja kami!Takde masalah nak garu kepala dah fikir mana nak cari sumbangan and sponsorship. Tinggal click je YouthsToday and create account/profile. Mudah kan?
Siapa ni? 
Inilah CEO dan founder kepada YouthsToday. Merupakan pemegang Bachelor Degree in Computer Science. Beliau merupakan pemenang Anugerah Top 40 dibawah 40 majalah prestij dan juga ICT terbaik di rantau ASEAN. Jazz merupakan seorang usahawan sosial, ahli strategi dan juga merupakan tokoh inspirasi bagi membantu golongan muda  untuk berkembang dengan lebih maju dan berpotensi tinggi untuk capai impian mereka. Beliau juga telah berjaya melancarkan lebih daripada 1500 projek pembangunan belia diseluruh negara dan juga telah memberikan inspirasi kepada lebih 500 000 belia di MalaysiaWah bukan mudah nak berjaya dan ada di puncak yang tinggi kan? Tapi berkat usaha beliau, kini beliau berjaya dan telah menolong ramai belia muda untuk berkembang dengan lebih maju. 
YouthsToday merupakan satu platform pemadanan kelab dan persatuan penajaan masyarakat dengan pelbagai jenama. Ia juga membantu beribu ribu projek pelajar untuk mencari penaja yang sesuai dan terbaik bagi membantu meningkatkan aktiviti pelajarSehingga kini, YouthsToday mempunyai lebih daripada 50 buah kolej dan universiti, serta lebih 200 00 pengguna dan telah berjaya meningkatkan $100 000 untuk disalurkan kepada pelajar! Fuhh banyak tau!
Okay banyak dah info aku bagi ni hahaha takpa lepasni korang just click LINK YOUTHSTODAY and register. Next entry aku ajar step seterusnya. 
Toodles!❤

No comments: