Monday, 19 June 2017

Random Update

Assalamualaikum. 
Kejap je dah nak ke penghujung Ramadhan. Pantas masa berlalu. Moga kita diberi kesempatan bertemu bulan Ramadhan yang akan datang
♥♥♥iheartpictures♥♥♥
So korang ni dah lengkap persiapan menyambut Hari Raya Aidilfitri?image Mesti meriahkan?
Sejujurnya tahun ni tak terasa sangat mood nak raya. Mungkin sebab banyak hal yang kena settle. Plus kekangan masa untuk diri sendiri. Ni baru ada masa yang terluang nak update blog. Godek godek email then tergerak hati nak update new entry. So ya, actually ada entry yang tengah berbaris untuk publish tapi aku hold dulu since nak beri laluan bulan Syawal. 

Cari mood raya kejap kan. Cuti semester pun dah tamat semalam. Sepatutnya harini aku dah naik new semester tapi disebabkan ada urusan lain, so its okay chill duluMengada sangat kan? Waktu cuti semester haritu, aku ada godek godek sikit nak update entry apa lepasni kan? InshaAllah lepasni kita focus on skincare kot. 
Hahaha. Nampak sangat tak decide lagi. 

Maybe aku akan publish entry persiapan raya atau situation in first Syawal? Amacam? 
Takpun, aku buat entry pasal short vacation ke...

Takpalah tengok je macam mana nantiDoa doakanlah aku rajin huhu.

Toodles!❤

No comments: