Sunday, 18 June 2017

GIVEAWAY RM1000 BY SOLEHAH SHAMSUDDIN & SGSHOP MALAYSIA

Assalamualaikum.
Wah makin rajin join giveaway hehe. SGShop pun boleh tahan bermurah hati nak bagi credit dekat member SGShop. Tapi bukan semudah tu je tau nak dapatkan credit SGShop yang bernilai RM100 tu. Ada syarat syaratnya, mudah je. 
Pernah dengar laman web Taobao tak? Laman web Taobao ni menyediakan perkhidmatan jualan dimana kita boleh beli barang dalam kuantiti yang sikit, senang cerita dalam runcit takpun retail. Tapi harga yang ditawarkan macam tak masuk dek akal! Sebab apa? Sebab barang semua cantik and nampak mahal woi. Boleh beli satu satu item dengan harga yang lebih murah. Haa siapa je taknak kan?
Tapi kalau guna website Taobao ni agak susah sikit. Sebab dalam bahasa Cina. Dah jadi satu hal pulak kan tak faham tapi jangan risau, sekarang dengan adanya website SGShop Malaysia ni korang tak perlu risau dah. Semua jadi mudah!

First sekali, korang kenalah letak banner giveaway ni dekat blog korang. Kalau tak, macam sia sia je. So sila copy banner and backlink kan ke tuan tanah kedaung yang buat giveaway okay? 
Lepastu, korang cuma perlu bagi username SGShop korang, manalah tahu rezeki korang dapat credit RM100 tu, senang kerja pihak SGShop nak bagi credit tu. Haa giteww! Kita memudahkan kerja oranglain okay
USERNAME SGSHOP
NauraNadhifa
Korang kena follow blog Solehah Shamsuddin lepastu bagilah id blog korang. Macam aku buat kat bawah ni okay. Mudahkan kerja tuan tanah kedaung kan lebih baik. 
ID BLOG
Zaaa Nsyr
Settle part blog, korang kena add Facebook Solehah Shamsuddin dan macam biasa, bagi username fb korang. Senang tuan tanah kedaung nak check nanti.
FACEBOOK
Zazakiyah Nasyari
Last sekali..... Follow instagram SGShop dan instagram Solehah Shamsuddin.
INSTAGRAM
zaaaansyr
Dan siap!Mudah kan? So apalagi, jom join, mana tahu ada rezeki korang menjelang Syawal ni kan? Gdluck!
Toodles!❤

2 comments:

  1. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA :)

    ReplyDelete
  2. Singgah

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete