Friday, 9 June 2017

Althea Malaysia Giveaway Raya 2017

Assalamualaikum.
Bagi yang kaki shopping barang barang makeup ataupun skincare Korea, boleh terus CLICK okay? Berita gembira buat korang yang obses dengan produk Korea sebab....
Tadaaaaaaaaaaa!
Siapa yang pernah shopping dekat Althea Malaysia ni mesti tahu kan packaging diaorang macam mana. Sangat cantik dengan kotak pink lagi, nampak exclusive! Plus, dengan kotak tu jugak korang boleh jadikan tempat simpan makeup or aksesori. Packaging yang sangat berkualiti. Tak tipu, memang berkualiti and nampak sangat yang Althea Malaysia ni menghargai customers K-Beauty Lovers ni tau. 
Apa yang seronok kalau korang shopping di Althea Malaysia waktu Ramadhan ni ialah, korang akan dapat barang korang tu dalam packaging "Limited Edition Ramadhan Box". Ish geram! Dahlah cantik, harga berpatutan pulak tu kalau shopping abive RM99 dapat free shipping lagi. So apalagi, mari berjemaah shopping dekat Althea Malaysia okay!
Dan..
Yang bestnya, sekarang ni Althea Malaysia ada buat Raya Giveaway Festival. Seronok sebab kita akan dapat freegift tapi kita boleh pilih apa yang kita nak! Eh bahagia kan? Seronok sangat. Bagi K-Beauty lovers tu bolehlah click link tu okay. 
Ni antara pilihan Althea Malaysia giving away free gift untuk siapa siapa yang shopping kat website diaorang. Tak silap ada 9 pilihan. Semua worth it tau! Korang dah siap added to the bag, korang boleh pilih freegift mana yang korang nak! Ni antara cara Althea Malaysia appreciate their customers. Bestnyaaaa. So, siapa siapa yang nak melawa di pagi raya, cepat terjah website ALTHEA MALAYSIA okay! 
Jadi apalagi? Haa marilah terjah okay! Salam Ramadhan!
Toodles

No comments: