Friday, 16 September 2016

About Me

9/16/2016 0 Comments

Zaaa Nasyari // 19Tahun

  KL, Malaysia 
Mula blogging sejak 2013, blog lama dah deleted. Gigih update blog hari hari sebab ada orang cakap content blog best EWAH BAHAGIA! Ngehngeh banyak merapu je jiwa kacau teroxxxx dulu.
8 Mei 1998
Hospital Besar Kuala Lumpur

Seorang yang tak reti cakap NO sebab kesian... Selalu rasa muka besar macam dulang. Tinggi 149cm je berat tu berat mata memandang berat lagi bahu memikul. Huhu. Dan.......
Merupakan seorang perempuan yang bajet cantik, low confident sikit lagi lagi bila dah siap makeup tengok cermin rasa lawo, nak keluar lagi 5saat terus remove makeup. Jenis suka cakap ikut sedap mulut main lepas je, Jadi mohon maaf kalau bahasa kasar ye?

Will blog about my life, student life *basically, makeup and beauty.
Contact me:
dnauranadhifa@gmail.com

"Kalau nak bercinta, cari yang halal untuk setia, kalau nak bahagia, 
kejar doa-NYA ke syurga"
-INM